Omslagsbild till Thomas & Friends: The Great Discovery - The Movie

Thomas & Friends: The Great Discovery - The Movie (Thomas vannerna den stora upptackten, Thomas & vännerna - Den stora upptäckten, Thomas & friends: the great discovery: the movie) (2008)

Thomas och vännerna är tillbaka i ett helt nytt långfilmsäventyr! Den här gången tuffar han in i ett outforskat område och det blir hans största äventyr någonsin! När Thomas upptäcker en gammal bortglömd stad, Vattenköpinge, bestämmer Kontrollchefen att staden ska restaureras lagom till Rälsöns Dag. Ett nytt lok vid namn Stanley kommer till ön för att hjälpa Thomas med det stora arbetet. Stanley är ett väldigt användbart lok, han är stor och stark. Lite för stor och stark... och populär tycker Thomas som känner att hans position som Rälsöns bästa lok är i fara. Thomas försöker spela ett spratt med Stanley, men det går inte alls bra och det slutar med att Thomas försvinner och hela ön letar efter honom. Men gruvor, floder och berg kan inte hindra Thomas från att hinna få Vattenköpinge klart till den stora Rälsödagen!

Omdömen och detaljer för Thomas & Friends: The Great Discovery - The Movie

IMDB IMDB-betyg: 6.6 med 273 Röster6.6/10 (273 Röster)
Metacritic Väntar på data
Rotten Tomatoes Väntar på data
Premiärdatum 2008-07-05
Hittad hos streamingtjänsten 2022-08-31 Amazon Prime Logotype Amazon Prime
Genre
Speltid 60 minuter
Skådespelare Pierce Brosnan
Författare Wilbert Awdry (railway series), Britt Allcroft (created by), Sharon Miller
Regissör Steve Asquith
Språk Flagga för English English
Alternativa titlar Thomas vannerna den stora upptackten, Thomas & vännerna - Den stora upptäckten, Thomas & friends: the great discovery: the movie
Produktionsland USA, UK

Trailer för Thomas & Friends: The Great Discovery - The Movie