Om NyaFilmer.se

Varje dag uppdaterar vi de senast tillagda filmerna på svenska streamingsiter.

Hur funkar det?

1. Välj vilka streamingsiter du vill se nya filmer från.

2. Välj hur filmerna ska sorteras.

Hur sorteras filmerna

Det är lätt att bli förvirrad när man är inne på sin streamingtjänst. En ny film annonseras i appen och du blir superglad bara för att upptäcka att den kom ut 1983 och du har den på VHS i din källare.

Detta vill vi råda bot på genom att låta dig sortera på antingen:

Kan ni hjälpa mig med....

NyaFilmer.se har ingen koppling till Netflix, Disney+, Cmore, Viaplay eller övriga tjänster vi listar innehåll från. Vi är bara en guide för vad du kan titta på på respektive streamingtjänst.Antagligen inte... men om du har frågor om vår tjänst eller bra idéer hur vi kan göra den bättre så vill vi gärna höra av dig! Har du frågor om en specifik film eller en streamingtjänst så kontakta filmbolaget eller streamingtjänstens support direkt.

Är detta lagligt?

Ja, tyvärr är vi ingen häftig site där du kan kolla på filmer gratis. Vi är bara en modern TV-tablå (Kan man säga så?) för streamingtjänster. Här finns inga filmer utan bara lite text om filmerna, betyg på dem och filmaffischen.

All vår data kommer med tillstånd från tredje part och ej från oss själva. Upptäcker du något som ej stämmer eller som används felaktigt. Kontakta oss snälla så vi kan åtgärda detta.

Credd!

Vi har ingen koppling till IMDB eller någon annan tjänst utom de som nämns. Vi följer riktlinjer för betygsvisning från IMDB, Rottentomatoes och Metacritic.

Vi använder OMDB För vår filmdata och filmaffischer. Vi använder även The Movie DB för att hämta information om trailers och övrig data. Tack till er båda!

Flaggikonerna är gjorda av Freepik från www.flaticon.com