Omslagsbild till Easy Money

Easy Money (Snabba cash, Snabba cash) (2010)

Johan Westlund, JW, är en fattig student som studerar ekonomi på Handels och som lever ett dubbelliv som stekare på inneställena kring Stureplan. Han kör svarttaxi på nätterna för att finansiera sin dyra livsstil, men drömmen om snabba pengar för honom djupare in i en hård värld av organiserad brottslighet. Samtidigt dyker Sofie upp på planhalvan, den sötaste mest välbärgade och eftertraktade av alla tjejer i de fina kretsarna och får JW helt på fall. Jorge är latinon som lyckas fly från fängelset och som kan allt om kokain. Mrado är underhuggare till ledare för jugoslaviska maffian och är trött på att vara till lags. Han är brutal och plågar sina offer utan hänsyn. Dessa tre mäns vägar korsas på ett ödesdigert sätt och kan bara sluta i en kamp om liv och död. Allt för jakten på snabba cash.

Omdömen och detaljer för Easy Money

IMDB IMDB-betyg: 6.7 med 18 000 Röster6.7/10 (18 000 Röster)
Metacritic
75
Rotten Tomatoes Rotten Tomatoes Logotyp86%
Premiärdatum 2010-01-15
Hittad hos streamingtjänsten 2022-11-11 Disney+ Logotype Disney+
Genre
Speltid 124 minuter
Skådespelare Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic, Lisa Henni
Författare Daniel Espinosa (collaborating writer), Jens Lapidus (novel), Fredrik Wikström (collaborating writer), Maria Karlsson (screenplay), Hassan Loo Sattarvandi (collaborating writer)
Regissör Daniel Espinosa
Språk Flagga för Swedish Swedish , Serbian , Flagga för Swedish Spanish , Flagga för Swedish English , Flagga för Swedish German
Alternativa titlar Snabba cash, Snabba cash
Produktionsland Sweden, Germany, Denmark, France

Trailer för Easy Money