Omslagsbild till Children of Men

Children of Men (2006)

Jordens invånare klarar inte längre av att föröka sig. Världens yngste medborgare har precis avlidit, endast 18 år gammal, och mänskligheten tvingas inse att den är på väg att dö ut. Byråkraten Theo har förlorat tron på framtiden men när mänsklighetens sista hopp, en gravid kvinna, plötsligt dyker upp bestämmer han sig för att hjälpa henne. Men även andra är intresserade av att få tag i kvinnan och Theo tvingas till en gastkramande flykt för att föra henne i säkerhet ... Se Clive Owen, Michael Caine och Julianne Moore i denna kritikerrosade och intensiva thriller om mänsklighetens kamp för att överleva.

Omdömen och detaljer för Children of Men

IMDB IMDB-betyg: 7.9 med 489 000 Röster7.9/10 (489 000 Röster)
Metacritic
84
Rotten Tomatoes Rotten Tomatoes Logotyp92%
Premiärdatum 2007-01-05
Hittad hos streamingtjänsten 2022-08-13 Cmore Logotype Cmore
Genre
Speltid 109 minuter
Skådespelare Juan Gabriel Yacuzzi, Mishal Husain, Rob Curling, Jon Chevalier
Författare Alfonso Cuarón (screenplay), Timothy J. Sexton (screenplay), David Arata (screenplay), Mark Fergus (screenplay), Hawk Ostby (screenplay), P.D. James (novel)
Regissör Alfonso Cuarón
Språk Flagga för English English , Flagga för English German , Flagga för English Italian , Flagga för English Romanian , Flagga för English Spanish , Flagga för English Arabic , Georgian , Flagga för English Russian , Serbian
Alternativa titlar
Produktionsland USA, UK, Japan

Trailer för Children of Men